Cégünk

Cégünkről

A Union Knights Kft. 2014 óta szolgálja ki a magyar piacot kiváló minőségű LED termékekkel.
A nyugatias gondolkodású kínai tulajdonos és fiatal magyar csapatunk kiválóan egészíti ki egymást, ötvözve a nagyvállalati gondolkodást a helyi vállalkozók érdekeivel.

Termékeink mindegyike legalább A+ energiaosztályú, és minden szükséges, Európában elismert bevizsgálási eredménnyel rendelkeznek.

Termékeink közt a háztartási izzóktól kezdve a napelemes kerti lámpákon át a karácsonyi izzókig szinte minden megtalálható.

Azonban ha Önnek másra lenne szüksége, gyakorlatilag bármilyen LED termékre tudunk rendelést felvenni, lévén saját gyárral rendelkezünk Kínában. Partnereink megelégedése számunkra a legfontosabb, ezért mindig igyekszünk pontos, előre kalkulálható gyártási és szállítási határidőkkel operálni ilyen esetekben.

Rendszeres látogatói vagyunk Európa és Ázsia legnagyobb szakmai kiállításainak is, legtöbb esetben saját standdal. Ezek az események is segítenek abban, hogy mindig a korral haladva, megfelelő minőségben láthassuk el munkánkat.

És hogy mennyire bízunk a minőségünkben? Minden mi általunk gyártott vagy forgalmazott termékre 2 év garanciát vállalunk!